De poelier

De Poelier

De poelier is een vakspecialist in kip, pluimvee en wild. Op deze website vindt u een vele kiprecepten en kipgerechten, wildrecepten, informatie over de poelier in Nederland en kunt u zoeken naar een poelier bij u in de buurt.

Lees meer over de poelier


Zoek een poelier

Content - Zoek een Poelier

Zoek hier de poelier bij u in de buurt. Verfijn uw zoekopdracht door gebruik te maken van diverse selectiecriteria. Raadpleeg de hoofdpagina van de poelier voor alle contactgegevens.

Zoek een poelier


Alles over kip en pluimveeAlles over kip en pluimvee

Op deze website vindt u alles over kip en ander pluimvee.  Lees meer over de volgende onderwerpen:


Lees meer over kip en pluimvee


Alles over wild

Wild

Op deze website vindt u alles over Wild. Lees meer over de volgende onderwerpen:


Lees meer over wild 


Recepten

Zoek hier uit meer dan 100 recepten. De receptendatabase heeft recepten uit de volgende categorieën;

Naar de recepten database

 

 

Nieuws:

Bekijk ook het nieuws archief.

Tips voor het bereiden van wild?

Vooral tijdens de feestdagen wordt er in Nederland weer veel wild gegeten. Meer over de kenmerken van wild en de bereiding van wild vindt u op onze website

Lees Tips voor het bereiden van wild?


Tips van de poelier:

Bekijk ook het tips archief.

Op smaak gebracht – zonder toegevoegd zout

Uw vlees krijgt u op smaak met specerijen en kruiden

Lees Op smaak gebracht – zonder toegevoegd zout

Voor de eerste keer wild eten?

Kies éénvoudige producten die ook makkelijk bereid kunnen worden, op deze wijze kunt u teleurstellingen voorkomen.

Lees Voor de eerste keer wild eten?

De lekkerste recepten op Poelier.nl

Wilt u lekkere en éénvoudige recepten gebruiken voor de bereiding van kip, wild en gevogelte?

Lees De lekkerste recepten op Poelier.nl

Recept van de week

Gestoofde ganzenbout met groenten

De ganzenbouten rustig in boter bakken voor een mooie egale kleur. Niet te heet bakken. Het spek uitbakken in een koekenpan. De koolraap, knolselderij, winterwortel en bleekselderij in dobbelsteentjes snijden (circa 1,5 x 1,5 cm). De groenten samen met de gesnipperde ui en de kruiden kort aanbakken ...

Lees Gestoofde ganzenbout met groenten