Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kiprecepten > Gevulde kipfilet

Kiprecepten

Gevulde kipfilet

Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minuten Gevulde kipfilet

Ingrediënten

4 halve kipfilets, 4 plakjes cervelaat of ham, 4 plakjes kaas of smeerkaas, cocktailprikkers, kipkruiden, 4 el olie en 10 g boter of margarine

Bereiding

* Plet de kip op de plank
* Vul met de cervelaat, de kaas en steek dit vast met prikkers
* Bestrooi de kip met de kruiden
* Reinig handen, mes en plank direct met heet water
* Verwarm de olie met de boter in de pan.
* Bak hierin de kip goudbruin en gaar
* Reken ca. 7 minuten per kant

Serveertip

Lekker met gekookte sperzieboontjes en gebakken aardappelschijfjes

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl = deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© www.kiprecepten.nl

Bron: www.poelier.nl

Terug