Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kiprecepten > Kippenlever met spek

Kiprecepten

Kippenlever met spek

Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht, Hoofdgerecht bereidingstijd 11-20 minuten

Ingrediënten

500 g kippenlevers, 500 g ontbijtspek in lange reepjes, houten of metalen spiezen.

Bereiding

Breng de kippenlevers in ruim water aan de kook en laat ze 1 minuut koken. Doe ze in een vergiet, spoel ze af onder ruim koud water en laat ze uitlekken. Wikkel ze in het spek en zorg ervoor dat dit goed aansluit. Steek ze op spiezen en verwarm op de barbecue.

Tip

Lekker met kerriesaus.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug