Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kiprecepten > Kippevleugels uit de oven

Kiprecepten

Kippevleugels uit de oven

Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht, Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minuten

Ingrediënten

600-800 g gemarineerde kippevleugels.

Bereiding

Leg de kippevleugels op een bakplaat met bakpapier. Plaats deze middenin een voorverwarmde oven (175ºC), gedurende 25-30 minuten. Keer de vleugels regelmatig met een metalen tang.

Tip

Gebruik een anti aanbakmat voor de oven.

Serveertip

Kippevleugels met aardbeien/rabarberchutney, gemengde groene salade met mandarijnpartjes en gepofte aardappelen.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug