Kiprecepten
Meer Kiprecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kippevleugels uit de oven
Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht, Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minutenIngrediënten
600-800 g gemarineerde kippevleugels.
Bereiding
Leg de kippevleugels op een bakplaat met bakpapier. Plaats deze middenin een voorverwarmde oven (175ºC), gedurende 25-30 minuten. Keer de vleugels regelmatig met een metalen tang.
Tip
Gebruik een anti aanbakmat voor de oven.
Serveertip
Kippevleugels met aardbeien/rabarberchutney, gemengde groene salade met mandarijnpartjes en gepofte aardappelen.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl