Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kiprecepten > Mini kiprollade in portsaus

Kiprecepten

Mini kiprollade in portsaus

Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minuten

Ingrediënten

2 mini kiprollades, 35 g boter, 2½ dl rode port, 1 dl slagroom en peper.

Bereiding

Verwarm de boter in een pan en bak hierin de rollades rondom bruin. Voeg de port toe en braad het geheel gedurende 25 minuten. Neem de rollades uit de pan en laat ze even afkoelen. Voeg de room en peper al roerende toe aan de pan. Knip voorzichtig het netje van de rollades en snijd de rollades in plakken en eventueel in partjes.

Serveertip

Serveer hierbij de portsaus, de gekookte kool en de gebakken aardappelkroketjes.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug