Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten eend > Eendenrollade - standaardrecept

Recepten eend

Eendenrollade - standaardrecept

Hoofdgerecht bereidingstijd meer dan 1 uur

Ingrediënten

eendenrollade en 50 g boter.

Bereiding

Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de rollade rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad het geheel 60 tot 120 minuten, afhankelijk van de dikte van de rollade.

Tip

Braad de eendenrollade van tevoren en snijd deze in dunne plakjes. Gebruik de rollade in een voorgerecht als salade.

Serveertip

Eendenrollade met gestoofde rode bietjes, compôte en gebakken aardappelen.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug