Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten kwartel > Gevuld kwarteleitje met blauwschimmelkaas

Recepten kwartel

Gevuld kwarteleitje met blauwschimmelkaas

Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4-8 kwarteleieren, blauwschimmelkaas als Danish Blue of Gorgonzola en cashewnoten.

Bereiding

Kook de eieren volgens het standaardrecept. Reken ± 3 minuten voor een zachtgekookt ei en 5 minuten voor een hardgekookt kwartelei. Pel hardgekookte kwarteleieren. Halveer ze en neem de dooiers eruit. Maak ze fijn met een vork en voeg een stukje blauwschimmelkaas toe. Meng dit en vul hiermee de eihelften. Garneer met een cashewnoot.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug