Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten kwartel > Kwartels met druiven

Recepten kwartel

Kwartels met druiven

Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minuten

Ingrediënten

4 kwartels, zout, 4 el water of bouillon, 1 blikje druiven, gefruite uitjes.

Bereiding

Leg de licht gezouten kwartels in een braadslede met het water of de bouillon en plaats deze in een voorverwarmde oven (175°C), gedurende ± 10 minuten, daarna op 125°C ongeveer 15 minuten. Voeg de laatste 15 minuten de verwarmde druiven en het sap toe. Bestrooien met gefruite uitjes.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug