Recepten struisvogel
Meer Recepten struisvogel
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Struisvogelbrochettes met basilicumboter
Hoofdgerecht bereidingstijd meer dan 2 uurIngrediënten
4 struisvogelbrochettes, 200 g boter, 2 tomaten, 1 el ketchup, 10 blaadjes verse basilicum, peper, zout , zakje slamix, 1 el balsamicoazijn.
Bereiding
Ontvel en ontpit de tomaten. Mix ze samen met de ketchup, azijn, boter en de basilicumblaadjes. Leg de boter op een vel aluminiumfolie en rol het op in de vorm van een worst. Laat de boter 2 uur hard worden in de koelkast. Bak of grill de brochettes. Kruid met peper en zout. Snijd de harde rol boter in plakken.
Tip
Serveer de brochettes op een bedje van sla en laat de plakjes boter op de brochettes smelten.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl