Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Tips

Tips


Gerookte kipsalade: éénvoudig te bereiden en toch een beetje culinair

Gerookte kipsalade: éénvoudig te bereiden en toch een beetje culinair

Met een gerookte kipsalade met avocado zult u tijdens het buitenkoken bij uw gasten veel succes hebben. De lichte en gezonde ingrediënten zijn een smakelijke aanvulling op de maaltijd.
Lees Gerookte kipsalade: éénvoudig te bereiden en toch een beetje culinair
Het bakken van tamme eenden- of ganzenfilet

Het bakken van tamme eenden- of ganzenfilet

Het bakken van de borstfilet van tamme eend en tamme gans is erg éénvoudig. Het vlees van deze dieren is meestal voorzien van een huid met daaronder een relatief dikke vetlaag. Onverstandig is het om deze laag voor het bakken te verwijderen, vet geeft tenslotte smaak!
Lees Het bakken van tamme eenden- of ganzenfilet
De lekkerste paasrollades bij de Poelier

De lekkerste paasrollades bij de Poelier

Met een paasrollade van uw Poelier zet u met groot gemak een feestelijk gerecht op tafel.
Lees De lekkerste paasrollades bij de Poelier
Lekker smullen van tam konijn met Pasen

Lekker smullen van tam konijn met Pasen

Tam konijn wordt in Nederland niet veel gegeten, het is echter wel bijzonder smakelijk vlees en leent zich ook voor de meest uitéénlopende bereidingsmethoden.
Lees Lekker smullen van tam konijn met Pasen
Kippenpoten braden?

Kippenpoten braden?

Kippenpoten zijn relatief voordelige producten en de bereiding ervan is simpel.
Lees Kippenpoten braden?

Vorige12345678Volgende