Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Tips

Tips


De Poelier: Pesto geeft Buiten Koken Italiaans tintje

De Poelier: Pesto geeft Buiten Koken Italiaans tintje

Pesto is een dikke saus uit de Italiaanse keuken en kan gebruikt worden als smaakmaker of marinade voor barbecuevlees. Pesto is éénvoudig zelf te maken of te koop in een potje.
Lees De Poelier: Pesto geeft Buiten Koken Italiaans tintje
Smullen tijdens voetbal met producten van de poelier

Smullen tijdens voetbal met producten van de poelier

Uw poelier heeft een groot aantal smakelijke gemaksproducten in zijn assortiment, waarvan u tijdens het voetbal kunt genieten....
Lees Smullen tijdens voetbal met producten van de poelier
Kipfilet met huisgemaakte tapenade

Kipfilet met huisgemaakte tapenade

Huisgemaakte tapenade is prima te gebruiken met bijvoorbeeld kipfilet van uw poelier.
Lees Kipfilet met huisgemaakte tapenade
Kennismaken met de smaken van De Poelier, bestel een gourmetschotel!

Kennismaken met de smaken van De Poelier, bestel een gourmetschotel!

De Poelier is van oudsher de specialist in kip, wild en gevogelte. Alles al een keer geproefd? Waarschijnlijk niet, maak eens kennis met de fondue- en gourmetschotelsvan uw poelier en beleef daarmee een grote smaakvariatie.
Lees Kennismaken met de smaken van De Poelier, bestel een gourmetschotel!
Warm roken op de barbecue

Warm roken op de barbecue

Geef kip, kalkoen of tamme eendenfilet van uw poelier een delicate rooksmaak mee door rookhout op de barbecue te leggen.
Lees Warm roken op de barbecue

Vorige12345678Volgende