Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Tips

Tips


Lekker koken met wild en gevogelte

Lekker koken met wild en gevogelte

Voor wild en wildproducten van uw poelier bestaan uitéénlopende bereidingswijzen. Het kan simpel en complex, maar is uiteraard afhankelijk van uw tijd en kookvaardigheid
Lees Lekker koken met wild en gevogelte
Wild combineren met de juiste wijn

Wild combineren met de juiste wijn

Het eten van wild is een waar feest voor de smaakpapillen. Wild vlees heeft een aromatische smaak en valt uitermate goed te combineren met wijn. Maar wat voor wijn is nou het meest geschikt om bijvoorbeeld te serveren bij fazant?
Lees Wild combineren met de juiste wijn
Het meest malse resultaat met weinig moeite

Het meest malse resultaat met weinig moeite

Een borstfilet van een wilde een of een biefstuk van ander wild, twee keer drie minuten om en om bakken in de hete boter op een hoog vuur, het kan, en het resultaat is smakelijk.
Lees Het meest malse resultaat met weinig moeite
Lekker!...tam konijn op de barbecue

Lekker!...tam konijn op de barbecue

Het smakelijke vlees van tam konijn leent zich ook voor bereiding op de barbecue. Spiezen met tam konijn hebben maar weinig tijd nodig om gaar te worden.
Lees Lekker!...tam konijn op de barbecue
Verrijk uw maaltijd met lekkere dressing en sauzen

Verrijk uw maaltijd met lekkere dressing en sauzen

Het geeft veel gemak om dressing voor de sla en een saus voor bij het buitenkoken kant en klaar te kopen. Maar iedere keer dat u buitenkookt heeft u weer diezelfde smaken op tafel staan.
Lees Verrijk uw maaltijd met lekkere dressing en sauzen

Vorige12345678Volgende