De PoelierDe Poelier

Momenteel telt Nederland ongeveer 500 ondernemers in kip, wild en gevogelte/pluimvee. Variërend van poelier in de winkel tot op de markt. Wat kan deze vakspecialist u bieden? De poelier een kippenboer? De poelier alleen maar voor kipgerechten en kiprecepten............ Fout! Het assortiment van de poelier breidt zich de laatste jaren steeds verder uit. De keuze beperkt zich niet meer tot de verschillende technische delen van wild en pluimvee, maar bevat ook meer en meer kant-en-klare maaltijden, lekkere salades, gegrilde specialiteiten en exclusieve tussendoortjes. Deze bevlogen ondernemer wordt al meer een traiteur en verwerkt de allerbeste kwaliteit wild- en pluimveevlees in talloze specialiteiten.

Grote variatie specialiteiten bij poeliers

Voor u als consument is een bezoek aan een vakman als de poelier zeker de moeite waard. De grote mate van variatie in het assortiment moet voor u aanleiding zijn meerdere malen per week de poelier te bezoeken. Deze ondernemer biedt u voor ieder eetmoment passende ingrediënten.
Heden ten dage kan de poelier u dan ook verwennen met een roerbakschotel of een heerlijke kant-en-klaar maaltijd, lekker en gezond.Verder heeft de poelier heerlijke shoarma of zelfs eigengemaakte pizza's voor de lekkerbekjes onder u. Dit alles om u als consument van alle gemakken te voorzien.De poelier probeert u in deze haastige tijden toch een maaltijd voor te schotelen die niet alleen snel klaar is, maar die tevens gezond, overheerlijk en afwisselend is. En het assortiment van de poelier is zodanig gevarieerd dat u voor iedere dag steeds weer iets anders kunt kopen.

Wild

Ook voor wild gaat u naar de poelier. Een product dat sinds jaar en dag bekend staat als excentriek en slechts populair met de feestdagen, heeft de laatste jaren een grote vlucht gemaakt. Wild wordt meer en meer verkocht, voor een goede en originele maaltijd. Voordeel van wild is dat de bereidingstijd niet langer hoeft te zijn dan die van een ander willekeurig stukje vlees. U bereidt in no-time een gezonde en overheerlijke maaltijd. De misvatting dat men voor een goede wildmaaltijd uren aan het fornuis gekluisterd staat, blijkt door goede voorlichting al bijna niet meer te bestaan. Want er is natuurlijk niets lekkerder dan wild. Vraag uw poelier naar tips en toepassingen!