Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   De Traiteur

De Traiteur

Is de poelier een traiteur? De poelier is een vakspecialist in pluimvee en wild. Toch worden steeds meer poeliers traiteur genoemd: een moderne vakman die niet alleen een ambachtelijke maaltijd weet te bereiden, maar u kan voorlichten over de meest uiteenlopende bereidingswijzen en gerechten. Een groot gedeelte van de poeliers is daarom inderdaad een traiteur.

Traiteur voor verse wild- en kipgerechten

De traiteur is creatief met gerechten en kan inspelen op uw wensen. Het uitgangspunt van de poelier als traiteur is iedereen laten genieten van zijn verse wild- en kipgerechten. Bij de traiteur haalt u de ingrediënten om zelf de heerlijkste maaltijden zelf te maken, of u maakt het uzelf makkelijk en haalt één van de ‘huisbereide’ kant-en-klare maaltijden. Het assortiment van de traiteur breidt zich de laatste jaren steeds verder uit. Dat maakt een bezoek aan deze vakman voor u meer dan de moeite waard. De poelier/ traiteur biedt u voor ieder eetmoment passende ingrediënten of zelfs kant en klare maaltijden.

Heerlijk, gezond en snel

Het zijn haastige tijden en het valt daarom niet mee om elke dag een gezonde en heerlijke maaltijd te maken. De traiteur is er om u als consument van alle gemakken te voorzien. De traiteur zorgt voor een maaltijd die niet alleen snel klaar, maar die tevens gezond, overheerlijk en afwisselend is. Kortom: de poelier verwerkt de allerbeste kwaliteit wild- en pluimveevlees in talloze specialiteiten. Hij een moderne traiteur met kennis van uw wensen!

Overzicht van traiteurs in Nederland

Niet iedere poelier is een traiteur. De ondernemer bepaalt zelf welke producten hij verkoopt en of hij zich dus wil profileren als ‘kip discounter’ of meer als traiteur. Toch zijn er steeds meer poeliers die zich in het specialistische vakwerk begeven. Als u klikt op onderstaande link vindt u alle poeliers per regio. Velen daarvan zijn traiteurs!

Klik hier voor een overzicht van poeliers in Nederland