Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Nieuws

Doe mee aan de prijsvraag en win een wilddiner voor 6 personen

24-10-2011

De promotiecampagne ‘Proef het echt. De poelier’ staat dit najaar in het teken van de wildtijd. De tijd waarin het grote genieten centraal staat. De heerlijkste wildgerechten zijn verkrijgbaar bij de poelier en met de lekkerste recepten van de poelier kunnen mensen thuis zelf de handen uit de mouwen steken en iets lekkers op tafel zetten.

Veel mensen menen nog steeds dat het bereiden van wild veel werk is. Een misverstand, want het bereiden van wild hoeft niet moeilijk te zijn. In tegendeel. Waarom op een doordeweekse dag in plaats van een runderbiefstuk, geen biefstuk van hert of ree? Peper, zout, boter en een koekenpan, meer is er niet nodig.

Via winkelpoeliers en marktpoeliers worden in de campagneperiode (17 oktober - 25 november) actiekaarten verspreid waarmee klanten van de poelier kans maken op één van de prijzen van de prijsvraagactie. De deelnemers maken kans op het winnen van een exclusief wilddiner voor 6 personen (3x) of één van de 25 wildreceptenboeken (Wild en Gevogelte van Claartje Lindhout).

Ga naar uw poelier, vraag naar de deelnamekaart en vul de wincode in op de actiewebsite; u ziet meteen of u één van de fantastische prijzen heeft gewonnen.

Terug

Bekijk ook het nieuws archief.