Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Nieuws

Succesvolle Wildcampagne maakt winnaars blij

14-12-2011

Diny Schopman uit De Lutte en Jaap van Tuil uit Ede zijn gelukkige winnaars van 2 hoofdprijzen van de Wildcampagne die deel uit maakte van de landelijke promotiecampagne ‘Proef het echt. De poelier.’ Onderdeel van de campagne was een prijsvraagactie, waarbij klanten met unieke wincodes kans maakten op mooie prijzen. Eerder won ook de heer Henk Stegeman uit Apeldoorn een hoofdprijs.

Via winkel- en marktpoeliers zijn actiekaarten verspreid waarmee klanten kans maakten op één van de prijzen van de prijsvraagactie. De deelnemers maakten kans op het winnen van een exclusief wilddiner voor 6 personen of één van de 25 receptenboeken. ‘Proef het echt. De poelier.’ is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. Het doel van de campagne is de marktpositie en het imago van de poelier te versterken.

tetetete

Foto: Uit handen van Poelier Wolbert en Dochter uit De Lutte ontving Diny Schopman een hoofdprijs, een waardecheque (€ 450) voor een wilddiner voor 6 personen bij Proeverij De Pronckheer in Cothen.

edededede

Foto: Jaap van Tuil uit Ede werd eveneens de gelukkige winnaar van een hoofdprijs. Hij nam de prijs in ontvangst van Poelier Het Schaffelaartje in Ede (Jenneke en Gijs Koolmees).

 

Terug

Bekijk ook het nieuws archief.