Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Nieuws

Nieuws


Meer weten over de oorsprong van kruiden en specerijen?

Meer weten over de oorsprong van kruiden en specerijen?

Via 5 korte afleveringen van de mini-documentaire Verstegen Spice Trail wordt u meegenomen naar de oorsprongslanden van diverse kruiden en specerijen.
Lees Meer weten over de oorsprong van kruiden en specerijen?
Cadeautip: Gouden Kip

Cadeautip: Gouden Kip

120 recepten voor elke dag en elk moment. De Engelse winnaar Best Cookery Writer 2015 Diana Henry schreef haar negende kookboek met 120 kiprecepten voor elke dag en elk moment.
Lees Cadeautip: Gouden Kip

Barbecuevlees supermarkten vaak bedorven of besmet

Barbecuevlees blijkt nog steeds vaak besmet met (te) veel of potentieel ziekmakende bacteriƫn, zo blijkt uit een nieuwe steekproef die Wakker Dier liet uitvoeren.
Lees Barbecuevlees supermarkten vaak bedorven of besmet
Nederland in top tien barbecue-landen

Nederland in top tien barbecue-landen

Nederland scoort hoog in de top tien van landen waar barbecueƫn het meest populair is.
Lees Nederland in top tien barbecue-landen
Wild eten deze zomer?

Wild eten deze zomer?

Vers wild is voornamelijk verkrijgbaar tijdens het jachtseizoen, maar dat wil niet zeggen dat wild alleen in het najaar of de winter verkrijgbaar en lekker is.
Lees Wild eten deze zomer?

Vorige12345678Volgende