Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Anders > Krokodillenbiefstuk naturel

Anders

Krokodillenbiefstuk naturel

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4 krokodillenstaartdelen, 1 tl zout, 1 tl peper, 1 tl olijfolie om te grillen, 4 toefjes kruidenboter.

Bereiding

Benodigdheden: 1 snijplank, 1 vleesvork, 1 grillpan (BBQ), 1 kwastje.

Bestrijk de staartjes met olie en bestrooi ze met peper en zout. Laat de grillpan goed heet worden. Gril vervolgens de biefstukjes ongeveer 4 minuten per kant. Draai ze voor een mooi ruitjespatroon een kwart slag. Leg voor het serveren de toefjes kruidenboter op de krokodillenbiefstukjes.

Tip

Vraag aan de wildspecialist om de krokodil in courante delen te snijden.

Serveertip

Lekker met een frisse bietjessalade.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© NBPW

Bron: www.poelier.nl

Terug