Anders
Meer Anders
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Krokodillenbiefstuk naturel
Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minutenIngrediënten
4 krokodillenstaartdelen, 1 tl zout, 1 tl peper, 1 tl olijfolie om te grillen, 4 toefjes kruidenboter.
Bereiding
Benodigdheden: 1 snijplank, 1 vleesvork, 1 grillpan (BBQ), 1 kwastje.
Bestrijk de staartjes met olie en bestrooi ze met peper en zout. Laat de grillpan goed heet worden. Gril vervolgens de biefstukjes ongeveer 4 minuten per kant. Draai ze voor een mooi ruitjespatroon een kwart slag. Leg voor het serveren de toefjes kruidenboter op de krokodillenbiefstukjes.
Tip
Vraag aan de wildspecialist om de krokodil in courante delen te snijden.
Serveertip
Lekker met een frisse bietjessalade.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© NBPW
Bron: www.poelier.nl