Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Gepaneerde kalkoenrolletjes

Kalkoenrecepten

Gepaneerde kalkoenrolletjes

Hoofdgerecht bereidingstijd 11-20 minuten

Ingrediënten

4 ongepaneerde kalkoenschnitzels, 4 el smeerkaas, 4 el sesamzaad, 1 ei, 50 g boter, zout en peper

Bereiding

Besmeer de kalkoen met de smeerkaas en rol deze op. Klop het ei los met zout en peper en haal de kalkoen er doorheen. Vervolgens door het sesamzaad. Verwarm de boter of margarine in een pan en bak hierin de rolletjes rondom bruin gedurende in ongeveer 10 minuten.

Tip

Vervang smeerkaas door mon chou, paturain of boursin en sesamzaad door muesli.

Serveertip

Worteltjes met doperwten en patates frites.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug