Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoen nasi/bamivlees – standaardrecept

Kalkoenrecepten

Kalkoen nasi/bamivlees – standaardrecept

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

400 g kalkoen nasi/bamivlees, kalkoenkruiden en 2 el olie.

Bereiding

Bestrooi het kalkoenvlees met kalkoenkruiden. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kalkoen gedurende 5 tot 10 minuten bruin en gaar.

Tip

Voeg een scheutje ketjap benteng manis en 1 tl sambal oelek bij het roerbakken toe.

Serveertip

Kalkoen, atjar tjampoer, gestoofde Chinese kool en gebakken nasi goreng.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug