Kalkoenrecepten
Meer Kalkoenrecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kalkoenbrochette - standaardrecept
Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht bereidingstijd 21-30 minutenIngrediënten
4 kalkoenbrochettes, kalkoenkruiden en 35 g boter.
Bereiding
Bestrooi de kalkoenbrochettes met kalkoenkruiden. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de kalkoen aan beide zijden bruin en gaar. Reken 10-15 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Kalkoenvlees moet altijd gaar worden geserveerd.
Tip
Gebruik gemarineerde kalkoenbrochettes op de barbecue.
Serveertip
Kalkoen met gekookte peultjes, compĂ´te en gebakken pommes frites.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl