Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoenbrochette - standaardrecept

Kalkoenrecepten

Kalkoenbrochette - standaardrecept

Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht bereidingstijd 21-30 minuten

Ingrediënten

4 kalkoenbrochettes, kalkoenkruiden en 35 g boter.

Bereiding

Bestrooi de kalkoenbrochettes met kalkoenkruiden. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de kalkoen aan beide zijden bruin en gaar. Reken 10-15 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Kalkoenvlees moet altijd gaar worden geserveerd.

Tip

Gebruik gemarineerde kalkoenbrochettes op de barbecue.

Serveertip

Kalkoen met gekookte peultjes, compĂ´te en gebakken pommes frites.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug