Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoenbroodjes

Kalkoenrecepten

Kalkoenbroodjes

Lunchgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4 plakken gebraden kalkoenrollade, 4 broodjes, 2 el tomatenketchup, eikenblad- en friséesla, 2 Hollandse appelen (Elstar) en 4 el wortelsalade.

Bereiding

Snijd de broodjes open en besmeer de binnenzijde van de broodjes met de ketchup. Leg op de onderste helft de sla en daarop de appel in dunne reepjes. Verdeel daarover de rollade en de wortelsalade. Klap de broodjes dicht.

Tip

Vervang kalkoenrollade door gebakken kalkoenhamburgers of -vleeswaren.

Serveertip

Voor de lunch of picknick.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug