Kalkoenrecepten
Meer Kalkoenrecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kalkoenfilets – standaardrecept
HoofdgerechtIngrediënten
400 g kalkoenfilets, zout, peper, 25 g boter en 1 el olie.
Bereiding
Bestrooi de kalkoenfilets met zout en peper. Verwarm de boter met de olie in een koekenpan en bak hierin de kalkoen aan beide zijden bruin en gaar. Reken ± 7 minuten per kant.
Tip
Snijd kalkoenfilets in reepjes of blokjes en bestrooi deze met kalkoenkruiden vóór het roerbakken.
Serveertip
Kalkoen met stoofprei en gekookte aardappelen.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl