Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoenschnitzel – standaardrecept

Kalkoenrecepten

Kalkoenschnitzel – standaardrecept

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4 gepaneerde kalkoenschnitzels en 45 g boter.

Bereiding

Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de kalkoen aan beide zijden bruin. Reken ± 5 minuten per kant.

Tip

Volg de gebruiksaanwijzing op een pak van diepvries kalkoenschnitzels.

Serveertip

Kalkoen met gekookte worteltjes en gebakken krieltjes.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug