Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoenshoarma - standaardrecept

Kalkoenrecepten

Kalkoenshoarma - standaardrecept

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

500 g kalkoenshoarmavlees en 2 el olijfolie.

Bereiding

Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kalkoen. Reken ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de dikte van het vlees en de hoeveelheid. Kalkoenvlees moet altijd gaar worden geserveerd.

Tip

Voeg bij het roerbakken een kleingesneden rode en groene paprika toe.

Serveertip

Kalkoenshoarma, gekookte kouseband met seroendeng en zilvervliesrijst.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug