Kalkoenrecepten
Meer Kalkoenrecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kalkoenshoarma - standaardrecept
Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minutenIngrediënten
500 g kalkoenshoarmavlees en 2 el olijfolie.
Bereiding
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kalkoen. Reken ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de dikte van het vlees en de hoeveelheid. Kalkoenvlees moet altijd gaar worden geserveerd.
Tip
Voeg bij het roerbakken een kleingesneden rode en groene paprika toe.
Serveertip
Kalkoenshoarma, gekookte kouseband met seroendeng en zilvervliesrijst.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl