Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoenshoarmabroodjes

Kalkoenrecepten

Kalkoenshoarmabroodjes

Lunchgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

500 g kalkoenshoarmavlees, 2 el olie, 4 shoarma broodjes, friséesla, knoflooksaus, peterselie en 4 cherrytomaatjes.

Bereiding

Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kalkoen gedurende ± 10 minuten. Snijd de verwarmde broodjes open en verdeel hierover de sla en een beetje knoflooksaus. Schep hierop de kalkoen, voeg saus en de gehalveerde tomaatjes toe en klap de broodjes dicht.

Tip

Snijd kalkoenfilets in reepjes en bestrooi deze met shoarmakruiden.

Serveertip

Kalkoenshoarmabroodjes bij barbecue- of picknickmaaltijd.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug