Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Kalkoenrecepten > Kalkoentournedos – standaardrecept

Kalkoenrecepten

Kalkoentournedos – standaardrecept

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4 kalkoentournedos, zout, peper en 30 g boter.

Bereiding

Bestrooi de kalkoentournedos met zout en peper. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de kalkoen aan beide zijden bruin en gaar. Reken ± 5 minuten per kant.

Tip

Bestrooi de kalkoentournedos met steakkruiden vóór het bakken.

Serveertip

Kalkoen met gestoofde venkel en gekookte aardappelen.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug