Kiprecepten
Meer Kiprecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Gevulde kipfilet met zalm
Hoofdgerecht bereidingstijd 11-20 minutenIngrediënten
4 kipfilets (vraag aan de poelier om ze open te snijden), 100 g gerookte zalmsnippers, 1 el verse roomkaas, 1 el bieslook, 1 tl citroensap, 1 tl zout, een snuf peper
Bereiding
Benodigdheden: 1 snijplank, 1 koksmes, 1 spatel, 1 mengkom, 1 barbecuetang, 1 barbecue matig tot heet.
Meng alle ingrediënten en vul de kipfilets. Laat ze minimaal 1 uur marineren, hoe langer hoe lekkerder. Grill ze op een matig tot hete barbecue ongeveer 12 minuten.
Tip
Vervang de zalm door uitgebakken spekblokjes.
Serveertip
Serveer met een lekkere frisse tomatensalade. Wijntip: een lekkere frisse Sauvignon Blanc uit de Pays d’oc.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)
Bron: www.poelier.nl