Kiprecepten
Meer Kiprecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kipfilets gevuld met ham en kaas
Ingrediënten
4 kipfilets à 125 g, 50 g kalkoenham, 50 g geraspte oude kaas, prei, zout en peper.
Bereiding
Snijd de kalkoenham in reepjes en vermeng dit met de geraspte kaas. Zout en peper de kipfilets, vul ze met het ham/kaasmengsel en sla ze dubbel. Omwikkel de filets met geblancheerde preibladeren en bindt deze met garen. Plaats ze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175ºC.
Tip
Vervang het hammengsel door mascarpone.
Serveertip
Gebakken aardappelen en gemengde groenten.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl