Kiprecepten
Meer Kiprecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kippenlever met spek
Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht, Hoofdgerecht bereidingstijd 11-20 minutenIngrediënten
500 g kippenlevers, 500 g ontbijtspek in lange reepjes, houten of metalen spiezen.
Bereiding
Breng de kippenlevers in ruim water aan de kook en laat ze 1 minuut koken. Doe ze in een vergiet, spoel ze af onder ruim koud water en laat ze uitlekken. Wikkel ze in het spek en zorg ervoor dat dit goed aansluit. Steek ze op spiezen en verwarm op de barbecue.
Tip
Lekker met kerriesaus.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl