Kiprecepten
Meer Kiprecepten
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Mini kiprollade in portsaus
Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minutenIngrediënten
2 mini kiprollades, 35 g boter, 2½ dl rode port, 1 dl slagroom en peper.
Bereiding
Verwarm de boter in een pan en bak hierin de rollades rondom bruin. Voeg de port toe en braad het geheel gedurende 25 minuten. Neem de rollades uit de pan en laat ze even afkoelen. Voeg de room en peper al roerende toe aan de pan. Knip voorzichtig het netje van de rollades en snijd de rollades in plakken en eventueel in partjes.
Serveertip
Serveer hierbij de portsaus, de gekookte kool en de gebakken aardappelkroketjes.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl