Recepten bouillon-ragout

In dit overzicht vind u alle recepten bouillon-ragout. Deze recepten bouillon-ragout zijn zorgvuldig samengesteld met de poeliers in Nederland.


Er werden 8 recepten gevonden in de categorie recepten bouillon-ragout.

Kippensaus met peper

Recepten bouillon-ragout
Hoofdgerecht
Culinaire capriolen
Tijd: 0-10 minuten
5 dl kippenbouillon, 1 el groene peperkorrels of 10 gekneusde peperkorrels, 1 prei, 1 tl kerrie, 1 tl suiker, 50 g bloem, 50 g boter of margarine, scheutje room, zout en peper.

Orientaalse kippensoep

Recepten bouillon-ragout
Lunchgerecht
Lijn/calorie-arm
Tijd: 21-30 minuten
1 potje kip in bouillon of maak zelf bouillon van soepkip, 2 grote gehakte uien, 2 tl kerriepoeder, 2 kleine rode paprika in blokjes, 2 dl water, 2 el arachide olie, 2 el gezouten pinda’s, 200 g taugé, 2 tl Chinese sojasaus en 2 tl mierikswortelcrème of wasabi is groen van kleur en pittig

Soepkip/kippensoep pakket - standaardrecept

Recepten bouillon-ragout
Lunchgerecht
Culinaire capriolen
Tijd: meer dan 2 uur
1 soepkip, 1½ l water, foelie, 2 kruidnagelen, 1 laurierblaadje, 4 peperkorrels, zout, peterselie, selderie, lavas (maggiplant), soepgroenten en vermicelli of rijst.

Wildbouillon

Recepten bouillon-ragout
Lunchgerecht
Lijn/calorie-arm
Tijd: meer dan 2 uur
1½ kg wildbotten, 1½ l water, 2 uien, 1 plak knolselderij, ½ winterwortel, ½ prei, 4 jeneverbessen, ½ tl cayennepeper, 6 gekneusde peperkorrels, 25 g boter of margarine en zout.

Wildbouillon met ei

Recepten bouillon-ragout
Lunchgerecht
Snel klaar
Tijd: 11-20 minuten
2 eieren, 6 dl wildbouillon, peper, 1 el gehakte tuinkruiden en zout.

Wildragoût

Recepten bouillon-ragout
Hoofdgerecht
Culinaire capriolen
Tijd: 11-20 minuten
300 g gaar vlees van wild, 3 dl wildbouillon, 1 dl rode wijn, 60 g bloem, 50 g boter of margarine, zout en peper.

Wildsaus

Recepten bouillon-ragout
Hoofdgerecht
Culinaire capriolen
Tijd: 0-10 minuten
2 dl wildbouillon, 50 g vetspek, 1 ui of 2 sjalotjes, 2 worteltjes, 1 tl tijm, 1 tl laurierpoeder, 4 el tomatenpuree, 1 dl rode wijn, 25 g bloem, 30 g boter of margarine, Worcestershiresauce, zout en peper.

Wildsoep met kerrie en ei

Recepten bouillon-ragout
Voor- of tussengerecht
Culinaire capriolen
Tijd: 11-20 minuten
2 eieren, 40 g roomboter of margarine, 1 ui, ½ el kerriepoeder, 1 rode paprika, 40 g bloem, 1 l wildbouillon, kleingesneden gaar wild, 1 eidooier, 1 dl slagroom, enkele druppels tabasco, zout en peper.
Terug

Andere categorieën

Anders, Kalkoenrecepten, Kiprecepten, Recepten duif, Recepten eend, Recepten fazant, Recepten gans, Recepten haas, Recepten hert, Recepten konijn, Recepten kwartel, Recepten met ei, Recepten parelhoen, Recepten patrijs, Recepten ree, Recepten snip, Recepten struisvogel, Wild zwijn recepten