Recepten duif
Meer Recepten duif
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Duiffilets standaardrecept
Ingrediënten
4 duiffilets, zout, peper, 30 g boter en 1 dl slagroom.
Bereiding
Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de filets aan beide zijden bruin. Reken ± 4 minuten per kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Voeg de room toe aan de pan en roer de aanbaksels los.
Tip
Bestrooi de filets met wildkruiden.
Serveertip
Duif met groentenmix, stoofpeertjes en gebakken aardappelkroketjes.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl