Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten duif > Duiffilets standaardrecept

Recepten duif

Duiffilets standaardrecept

Ingrediënten

4 duiffilets, zout, peper, 30 g boter en 1 dl slagroom.

Bereiding

Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de filets aan beide zijden bruin. Reken ± 4 minuten per kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Voeg de room toe aan de pan en roer de aanbaksels los.

Tip

Bestrooi de filets met wildkruiden.

Serveertip

Duif met groentenmix, stoofpeertjes en gebakken aardappelkroketjes.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug