Recepten duif
Meer Recepten duif
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Wilde duiffilets met Cumberlandsaus
Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minutenIngrediënten
4 wilde duiffilets, 1 flesje of potje Cumberlandsaus, sap van 1 sinaasappel, ½ el citroensap, 30 g boter of margarine en wildkruiden.
Bereiding
Bestrooi de filets met wildkruiden. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met de Cumberlandsaus en voeg het sinaasappel- en citroensap toe. Kook de saus in en maak deze op smaak af met peper.
Serveertip
Wilde duiffilets met Cumberlandsaus, gestoofde Chinese kool en gebakken aardappelpartjes.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl