Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten duif > Wilde duiffilets met Cumberlandsaus

Recepten duif

Wilde duiffilets met Cumberlandsaus

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4 wilde duiffilets, 1 flesje of potje Cumberlandsaus, sap van 1 sinaasappel, ½ el citroensap, 30 g boter of margarine en wildkruiden.

Bereiding

Bestrooi de filets met wildkruiden. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met de Cumberlandsaus en voeg het sinaasappel- en citroensap toe. Kook de saus in en maak deze op smaak af met peper.

Serveertip

Wilde duiffilets met Cumberlandsaus, gestoofde Chinese kool en gebakken aardappelpartjes.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug