Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten duif > Wilde duiffilets met romige pepersaus

Recepten duif

Wilde duiffilets met romige pepersaus

Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

4 wilde duiffilets, 1½ dl slagroom, 1 el verse groene peperkorrels, peterselie, 1 el bloem, 40 g boter of margarine, zout en peper.

Bereiding

Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Bestrooi de bakboter met de bloem, voeg de room en de peperkorrels toe en laat dit even inkoken. Voeg de fijngeknipte peterselie toe en maak de saus op smaak af met zout en peper.

Serveertip

Wilde duiffilets met romige pepersaus, gekookte worteltjes, tutti frutti en gekookte aardappeltjes.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug