Recepten eend
Meer Recepten eend
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Eendenrollade - standaardrecept
Hoofdgerecht bereidingstijd meer dan 1 uurIngrediënten
eendenrollade en 50 g boter.
Bereiding
Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de rollade rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad het geheel 60 tot 120 minuten, afhankelijk van de dikte van de rollade.
Tip
Braad de eendenrollade van tevoren en snijd deze in dunne plakjes. Gebruik de rollade in een voorgerecht als salade.
Serveertip
Eendenrollade met gestoofde rode bietjes, compĂ´te en gebakken aardappelen.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl