Recepten gans
Meer Recepten gans
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Gourmet met gans
Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht, Hoofdgerecht bereidingstijd 0-10 minutenIngrediënten
filets gans, ketjapmarinade, ontbijtspek in reepjes, mango chutney, mosterd, diverse sausjes, stokbrood en salades.
Bereiding
Snijd de filets klein en marineer een gedeelte in de ketjapmarinade. Omwikkel een gedeelte van de filets met het spek en bestrijk de overige filets met mango chutney of mosterd. Bak het vlees in de gourmetpannetjes gedurende ± 3-4 minuten en serveer hierbij de sausjes, stokbrood en salades.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl