Recepten kwartel
Meer Recepten kwartel
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Gevuld kwarteleitje met blauwschimmelkaas
Lunchgerecht, Voor- of tussengerecht bereidingstijd 0-10 minutenIngrediënten
4-8 kwarteleieren, blauwschimmelkaas als Danish Blue of Gorgonzola en cashewnoten.
Bereiding
Kook de eieren volgens het standaardrecept. Reken ± 3 minuten voor een zachtgekookt ei en 5 minuten voor een hardgekookt kwartelei. Pel hardgekookte kwarteleieren. Halveer ze en neem de dooiers eruit. Maak ze fijn met een vork en voeg een stukje blauwschimmelkaas toe. Meng dit en vul hiermee de eihelften. Garneer met een cashewnoot.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl