Recepten kwartel
Meer Recepten kwartel
Naar startpagina recepten
Naar "Het recept van..." archief
Kwartels met druiven
Hoofdgerecht bereidingstijd 21-30 minutenIngrediënten
4 kwartels, zout, 4 el water of bouillon, 1 blikje druiven, gefruite uitjes.
Bereiding
Leg de licht gezouten kwartels in een braadslede met het water of de bouillon en plaats deze in een voorverwarmde oven (175°C), gedurende ± 10 minuten, daarna op 125°C ongeveer 15 minuten. Voeg de laatste 15 minuten de verwarmde druiven en het sap toe. Bestrooien met gefruite uitjes.
Legenda
De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)
Bron: www.poelier.nl