Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten met ei > Feestelijke ijscoupe

Recepten met ei

Feestelijke ijscoupe

Nagerecht bereidingstijd 0-10 minuten

Ingrediënten

2 peren, 3 dl Brabants Genot of Tokkelroom of Roomerei (eierdranken met lager alcoholpercentage dan advocaat), stijfgeslagen slagroom, ijswafels en walnoten.

Bereiding

Verdeel de geschilde en in partjes gesneden peren over coupes. Voeg de eierdrank toe en garneer met de slagroom, de ijswafels en gepelde walnoten.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug