Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Recepten > Recepten met ei > Kersendessert

Recepten met ei

Kersendessert

Nagerecht bereidingstijd 31-60 minuten

Ingrediënten

2 eieren, 65 g bloem, 2 el suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 dl melk, 500 g ontpitte kersen en poedersuiker.

Bereiding

Maak een beslag van de eieren, de gezeefde bloem, de suikers en de melk. Leg de kersen in een ingevette ovenschaal en schenk hierover het beslag. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven op 175ºC (heteluchtoven 160ºC), gedurende ± 45 minuten.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.
© Nederlandse Bond van Poeliers en Wildhandelaren (NBPW)

Bron: www.poelier.nl

Terug