Uw zoekopdracht leverde 403 resultaten op.
|
Kiprecepten Hoofdgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 31-60 minuten |
|
8 drumsticks, kipkruiden, 25 g boter of margarine, 2 el olie, 2 dl sinaasappelsap, 2 dl tomatenketchup, 50 g gewelde krenten en 50 g gewelde rozijnen.
|
|
|
Kiprecepten Hoofdgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: meer dan 1 uur |
|
6 kippenpoten, 12 gedroogde pepers, 2 g kerriepoeder, 2 g koenjit (geelwortel), 2 g kummel, 8 g gepelde verse knoflook, 300 g gehakte uien, 2 el sesamolie, zout, ½ el suiker, 4 dl kokosmelk of santen, ¼ l blik gepelde tomaten en 1 el fijngehakte verse koriander
|
|
|
Kiprecepten Hoofdgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: meer dan 1 uur |
|
hele kip, kipkruiden, 35 g boter of margarine, 1 el olie en 1 dl sherry of bouillon
|
|
|
Kiprecepten Lunchgerecht |
Culinaire capriolen |
|
6 gerookte kipfilets, 2 little gem (Romeinse sla), 1 bosui, 3 ansjovisfiletjes gesneden, 1 el tuinkers, 100 g Parmezaanse kaas, 2 hoeve-eieren
Dressing: 1 el Amora-mosterd, 3 eidooiers, 1 el witte wijnazijn, 300 ml zonnebloemolie, 1 el water, 2 el volle melk, 6 ansjovisfilets fijngesneden, 3 el krulpeterselie vers gesneden, 3 stengels bosui fijngesneden, sap van een ½ citroen, peper & zout
|
|
|
Kiprecepten Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: meer dan 1 uur |
|
2 kipfilets,1 el madera,1 rode ui in ringen gesneden,1 el verse tijm fijngesneden, 1 teen knoflook geplet, peper & zout, 1 el sojasaus, 3 el olijfolie
|
|
|
Kiprecepten Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: meer dan 1 uur |
|
Bij een frittata kun je heel makkelijk van ingrediënten wisselen. Eigenlijk is het een recept om al die overheerlijke kliekjes in je koelkast te verwerken tot een geweldig, nieuw gerecht. Met natuurlijk ook die overheerlijke kip, die niet volledig is opgegaan…...
12 scharreleieren, 2 el olijfolie, 20 g boter, 400 g kippenvlees gaar en zonder botten, 100 g doperwten, 100 g Doré-aardappels gekookt en in blokjes gesneden, 100 g flespompoen geroosterd en in blokjes gesneden, 100 g Parmezaanse kaas geraspt, 100 g belegen boerenkaas geraspt, 1 rode ui fijngesneden, 1 teen knoflook, fijngesneden, ½ Spaanse peper fijngesneden, 2 el bladpeterselie fijngesneden, 2 el tuinkers, peper & zout
|
|
|
Kiprecepten Hoofdgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: meer dan 1 uur |
|
10 kippenpoten, 2 tl saffraan, 4 tenen knoflook fijngesneden, 8 banaansjalotten fijngesneden, 20 g verse gember in stukken gesneden, peper & zout, sap van 2 citroenen, 2 handjes bladpeterselie fijngesneden, schil van 6 ingemaakte gekonfijte citroenen in reepjes gesneden, 250 g groene citroenolijven, 3 Spaanse pepers zonder zaad, wat bloem, 4 el olijfolie, 750 ml witte wijn, ½ l kippenbouillon, 1 kg trostomaten gewassen en van de kroontjes ontdaan
|
|
|
Kiprecepten Hoofdgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 31-60 minuten |
|
1 jong haantje (of kippetje), 3 el boter, 150 g ontbijtspek in blokjes gesneden, 6 sjalotjes fijngesneden, 1 oerpeen in grove stukken gesneden, 1 gele peen in grove stukken gesneden, 2 tenen knoflook in plakjes gesneden, 4 el cognac, 1 el bloem, 200 g champignons in vieren gesneden, ½ l witte wijn warm, 2 el krulpeterselie grofgesneden, peper & zout
|
|
|
Kiprecepten Hoofdgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: meer dan 2 uur |
|
1 kg kippendijen, 1 tl kummelzaad, 1 tl korianderzaad, 40 g gember, 1 tl chilipoeder, 1 tl bruine suiker, 4 kruidnagel, 1 Spaanse peper, 1 kaneelstok, 2 tenen knoflook, 2 tl azijn, sap en zest van 1 citroen, 4 el olijfolie, 4 el kippenbouillon, Bulgaarse yoghurt, 1 el koriander grofgesneden, 1 el munt grofgesneden
|
|
|
Kalkoenrecepten Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
400 g kalkoenrollade in plakken gesneden, 150 g Noorse garnalen, 2 dl chilisaus (uit een fles), 4 lente uitjes dun gesneden, 100 g taugé, 4 champignons in vieren gesneden, 1 el geroosterde pindaâ
|
|
|
Kalkoenrecepten Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
300 g kalkoenrollade niet te dik gesneden, 100 g zwarte olijven, 100 g geitenkaas in blokjes, ½ komkommer, 1 tomaat, 2 takjes dille, 1 el bladpeterselie geplukt, 2 el olijfolie, peper naar smaak, zout naar smaak, 1 klein zakje rucola.
|
|
|
Kalkoenrecepten Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
300 g kalkoenrollade, voor 4 personen gekookte pasta â
|
|
|
Recepten eend Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
300 g tamme eendenham dun gesneden, 100 g verse kersen ontpit, 100 g groene olijven zonder pit, 100 g geitenkaas in blokjes, ½ komkommer, 1 tomaat in plakjes gesneden, 1 tl tijm, 2 el olijfolie, peper naar smaak, zout naar smaak, 1 klein zakje veldsla.
|
|
|
Recepten hert Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
250 g hertenham, 2 el spekjes, 4 el paddenstoelen, 1 el balsamicosiroop, 1 zakje veldsla, 1 zakje rucola sla, 2 el mayonaise, 1 el crème fraiche, 2 tl truffelpasta, 2 el bieslook, peper naar smaak, zout naar smaak, scheutje olijfolie.
|
|
|
Recepten hert Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
400 g hertenham dun gesneden, 2 el spekjes, 4 el paddenstoelen, 150 g roomkaas, 1 zakje rucola sla, 2 el bieslook, 8 groene asperges gekookt en gegrild, 2 eieren gekookt en gepeld, 1 zakje pepersaus bereid volgens de gebruiksaanwijzing, peper naar smaak, zout naar smaak, olijfolie naar smaak.
|
|
|
Recepten hert Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
250 g hertenham in dobbelsteentjes gesneden, 400 g gekookte & afgekoelde pastaschelpjes, 4 el tomaat in blokjes, 2 el groene olijven, ½ courgette in blokjes gesneden, 1 zakje rucola sla, 2 el bieslook fijn gesneden, 2 el peterselie fijn gesneden, 2 basilicum dun gesneden, 2 augurkjes dun gesneden, 2 eieren gekookt en gepeld, peper naar smaak, zout naar smaak.
Voor de dressing: 3 el mayonaise, 2 el yoghurt, 1 el mosterd, 4 ansjovisfilets, peper naar smaak, zout naar smaak.
|
|
|
Recepten hert Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
4 hertencarpaccio gesneden door uw wildspecialist, 12 kleine zilveruitjes rauw, 1 flesje balsamicosiroop, ½ fles witte wijn, 3 el suiker, 1 tl tijm, 1 zakje luxe gemengde sla, 1 el gesneden dragon, 1 tomaat ontpit en in blokjes gesneden, 12 frambozen, 3 el Friese nagelkaas geraspt, 2 el luxe olijfolie, zeezout naar smaak, grof gemalen pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten hert Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
4 hertencarpaccio gesneden door uw wildspecialist, 4 el kant en klare rode kool, 2 el rode wijnazijn, snufje kruidnagelpoeder, 1 el bruine suiker, ½ el appelstroop, 1 kropje rode sla, 1 kropje frisee sla, 2 el bieslook fijn gesneden, 2 el tijm, 2 el bladpeterselie fijn gehakt, luxe olijfolie naar smaak, zeezout naar smaak, grof gemalen pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten hert Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
4 hertencarpaccio gesneden door uw vakman, 1 sinaasappel, 1 bosje bladpeterselie, 1 el cashewnootjes, 1 el olijfolie, 1 teen knoflook geperst, 1 tl tijm, 1 zakje veldsla, 1 tomaat ontpit en in blokjes gesneden, 3 el ouwe Goudse kaas geraspt, 2 el luxe olijfolie, zeezout naar smaak, grof gemalen pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten kwartel Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
16 kwartelboutjes, 1 tl zeezout, 1 knoflookteen geperst, 1 tl tijm, 1 tl oregano, snufje suiker, 1 fles zonnebloemolie, 150 g gekookte krieltjes (naar keuze), 100 g gekookte sperzieboontjes, 3 tomaten in vieren gesneden, 2 hardgekookte eieren in partjes, 1 tl fijne kappertjes, ½ rode ui in ringen gesneden, 2 el groene olijven, 2 el fijngesneden peterselie, 1 el fijngesneden bieslook, 4 slaharten gewassen, 2 el olijfolie, 2 tl citroensap, zeezout naar smaak en pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten eend Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
16 eendenboutjes, 1 tl zeezout, 1 knoflookteen geperst, 1 tl tijm, 1 tl oregano, snufje suiker, 1 fles zonnebloemolie, 150 g gekookte krieltjes (naar keuze), 1 bakje bospaddenstoelen, 1 el fijngesneden sjalot, 2 stengels lente ui fijn gesneden, 2 el zwarte olijven, 2 el fijngesneden peterselie, 1 el fijngesneden bieslook, 1 zakje slamelange van veld-, rucola- en frisee sla, 2 el olijfolie, 2 tl citroensap, zeezout naar smaak, pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten eend Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
16 eendenboutjes, 1 tl zeezout, 1 knoflookteen geperst, 1 tl râs al hânout (Noord Afrikaanse all spice), 1 tl harissa (Tunesische piment), snufje suiker, 1 fles zonnebloemolie, 350 g couscous bereid volgens de gebruiksaanwijzing en afgekoeld, 1 courgette, 1 zakje tutti frutti geweekt en gekookt, 1 el fijngesneden sjalot, 2 stengels lente ui fijn gesneden, 2 el zwarte olijven, 2 el fijngesneden muntblaadjes, 2 el fijngesneden koriander, 3 el olijfolie, 2 tl citroensap, zeezout naar smaal, pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten eend Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
16 eendenboutjes, 1 tl zeezout, 1 knoflookteen geperst, 1 tl rozemarijn, snufje suiker, 1 fles zonnebloemolie, 150 g fetablokjes, 1 courgette in blokjes gesneden, 3 tomaten in vieren gesneden, ½ rode ui in mooie ringen gesneden, 2 stengels lente ui fijn gesneden, 2 el zwarte olijven, 2 el fijngesneden peterselie, 2 el dille, 2 el geroosterde amandelen, ½ ijsbergsla fijn gesneden, 3 el olijfolie, 2 tl sinaasappelsap, zeezout naar smaak, pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten duif Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
8 duiffilets, 1 tl rozemarijn, 2 el zonnebloemolie, 1 el roomboter, 1 glas port, 2 dl gevogeltefond, 1 el kastanjehoning, ½ rode ui in ringen gesneden, 1 stengels lente ui fijn gesneden, 2 el zwarte olijven, 1 el fijngesneden peterselie, 1 el geroosterde walnoten, 1 zakje luxe gemengde sla, 3 el olijfolie, 2 tl sinaasappelsap, rasp van 1 sinaasappel, zeezout naar smaak, pepermelange naar smaak.
|
|
|
Recepten duif Lunchgerecht |
Culinaire capriolen Tijd: 21-30 minuten |
|
8 duiffilets, 1 tl tijm, 1 tl rozemarijn, 8 el panko (Japans broodkruim te koop bij de toko), 1 dl zonnebloemolie, 2 eiwitten losgeklopt, 1 dl Japanse sojasaus, ½ dl citroensap, ½ dl sake (Japanse rijstwijn), 1 tl geraspte gember, 2 el mirin (Japanse rijstwijn), 1 el kastanjehoning, 1 stengels lente ui, 1 bakje taugé, ½ wortel fijn geraspt, 100 g zeer fijngesneden groene kool, zeezout naar smaak, pepermelange naar smaak.
|
|