Poelier.nl is een initiatief van:
home  >   Tips > Lekkere schnitzels van de poelier

Lekkere schnitzels van de poelier

18-07-2012

Lekkere schnitzels van de poelier

Het eten van de kip- of kalkoenschnitzel is altijd een beleving wanneer deze drooggebakken is. Het paneermeel aan de buitenzijde wordt dan krokant en geeft een goede bite, en dat is juist wat bij het eten van een schnitzels gewenst is. Bij de poelier kunt u de lekkerste schnitzels kopen, gemaakt van verse kip of kalkoen en in diverse smaakvariaties.

Bij het kopen van schnitzels heeft u vaak de keuze tussen ambachtelijke gemaakte schnitzels op basis van vers vlees of schnitzels die voor u al voorgebraden zijn. Deze laatste zijn lekker snel te bereiden en dienen alleen nog maar goed verwarmd te worden in een koekepan. De schnitzel op basis van vers vlees kunt u op een traditionele wijze bereiden (rondom dichtschroeien en vervolgens doorgaren met deksel op pan).

Een schnitzel verandert al gauw in een cordon bleu, wanneer deze gevuld wordt met ham en kaas en wanneer de poelier zich helemaal uitleeft maakt hij in en handomdraai de lekkerste gevulde producten. Wat denkt u van kipfilet gevuld met gekruid kipgehakt, kruidenroomkaas of op z´n Italiaans met mozzarella, tomaat en pesto?

Vraag de poelier welke schnitzels hij in zijn assortiment heeft!

Terug

Bekijk alle tips.