Lekker koken met wild en gevogelte
23-11-2011 |
|
![]() Voor wild en wildproducten van uw poelier bestaan uitéénlopende bereidingswijzen. Soms lijken recepten complex door de grote hoeveelheid ingrediënten, maar zijn dit beslist niet. Een filetje of biefstukje om en om in een koekepan bakken kost weinig tijd en is simpel. Ook de bereiding van bijvoorbeeld een hazenrug kan eenvoudig zijn door deze aan te braden in een pan/braadslee en vervolgens nog een minuut of 10 in de oven te plaatsen. Als u echter de smaak te pakken krijgt en op een hoger niveau wilt gaan koken, dan kunt u zich laten (bij) scholen bij de Wildacademie. Bij de wildacademie wordt gewerkt met producten van de poelier en de lessen worden gegeven door poelier en wildkok Theus de Kok. Tijdens workshops of demonstraties worden u de fijne kneepjes van het koksvak aangeleerd. Bent u geinteresseerd?...kijk dan eens op www.wildacademie.nl.
|
|
Terug Bekijk alle tips. |