Poelier.nl is een initiatief van:
home  >   Tips > Wild en gevogelte: uiteraard de Poelier

Wild en gevogelte: uiteraard de Poelier

14-12-2011

Wild en gevogelte: uiteraard de Poelier

Uw poelier is bij uitstek de leverancier voor een compleet assortiment wild en gevogelte. U hoeft dan niet alleen te denken aan kip en kalkoen, maar ook haas, eend en gans kunt u bij deze vakspecialist kopen. Wilt u een indruk van het totale assortiment, raadpleeg dan dit overzicht.

Wild is bovendien het scharrelvlees bij uitstek. 'Wild uit de vrije-wildbaan' heeft volop gescharreld en zelf z'n voedsel verzameld als blad, takjes, gras, bessen, eikels en kastanjes. Daardoor heeft het vlees een unieke smaak gekregen, net even anders en rijker dan u bent gewend. Het vlees is goed doorbloed en heeft ook meestentijds een donkere kleur.

Poelier.nl helpt u op weg met de bereiding van wild en gevogelte, éénvoudige recepten die toch een smakelijk resultaat opleveren. En wilt u nog meer weten over wild, en recepten met een 'plusje' raadplegen, kijk dan eens op www.wildplaza.com, een unieke website met informatie over wat wild is en wat niet.

Het is aan te bevelen om bij uw poelier te informeren naar de verkrijgbaarheid van de producten die u met de feestdagen wilt eten.

Terug

Bekijk alle tips.