Poelier.nl is een initiatief van
NBPW, brancheorganisatie
van ambachtelijke pluimvee
en wildbedrijven.
home  >   Zoek een poelier > Zuid Holland > Den Haag > Hans Kip & Meer

Hans Kip & Meer

Adres voor deze poelier in Den Haag

Contactgegevens

Hans Kip & Meer
Goudsbloemlaan 142
2565 CW Den Haag
Tel:
070 - 3470506
E-mail:
info@hanskipenmeer.nl
Website:
www.hanskipenmeer.nl

Het verhaal achter Hans - Kip & meer

Onder de naam HANS Kip & Meer verkoopt Hans Jillissen sinds februari 2013 kipspecialiteiten, maaltijden en grillproducten aan de Goudsbloemlaan 142. Hans heeft ruime ervaring als poelier en daarvoor als kok bij gerenommeerde restaurants en chef-kok in zijn eigen restaurant.

Ook in de catering heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend. Die ervaringen zijn de belangrijkste drijfveer voor het rechtstreekse contact met de klanten in zijn verswinkel. De rode draad hierin kan worden samengevat met 'smakelijke maaltijd en persoonlijke service'.

"Uit ervaring weet ik dat mijn klanten behoefte hebben aan een kant en klaar product van goede kwaliteit, lekker gekruid en naar behoefte van een goede saus voorzien. Die kruiding heb ik met zorg geselecteerd. Alles is vers gegrild. Veel maaltijden maak ik zelf. Bij ons krijgt u een advies voor de verdere bereiding tot het op uw tafel staat. Die service is gratis."

Winkel

Openingstijden
Zo. Gehele dag gesloten
Ma. 08:30 - 18:00
Di. 08:30 - 18:00
Wo. 08:30 - 18:00
Do. 08:30 - 18:00
Vr. 08:30 - 18:00
Za. 08:00 - 17:30

Marktplaatsen

Tijden Plaatsen
Meer poeliers in Den Haag
Tonen op kaart

Kipproducten
Wij bieden een groot assortiment aan kipproducten, zowel vers als gegrild. De kip is het zgn. Veldhoen, een verantwoorde kip die in Bretagne wordt gefokt zonder groeibevorderaars.

Wild
Op bestelling leveren wij diverse soorten wild. In het wildseizoen is een groot assortiment aan wild verkrijgbaar. Ook krijgt u gratis adviezen over de bereiding van uw wildproduct.

Maaltijden
Het assortiment van de maaltijden wisselt regelmatig en het aanbod varieert met de seizoenen. Altijd in het assortiment zijn bami, nasi en macaroni en verder roti, wraps en de echte Enzy pies.

Soepen
Hans levert de inmiddels overbekende goedgevulde soepen. Veel van die soepen komen uit eigen keuken.

Sambals
De kast met sambals van de Specerijenberg is niet over het hoofd te zien. Sambals van prima kwaliteit, zoals sambal Djeroek, sambal Badjak of Surinaamse sambal.

Broodje van de week
Lekkere trek? Elke week hebben we voor slechts € 1,25 een broodje met een warm product. Denk bijvoorbeeld aan kipkroket of hamburger of kip in peperroomsaus. Elke week een andere aanbieding

Kijk ook op: www.hanskipenmeer.nl


Terug